Молитвы Киприану и Устинье от колдовства, житие православных священномучеников

День памяти

Их память совершается церковью 15  октября.

Защитные молитвословия от магического воздействия

Если вы подвержены депрессивным состояниям, ощущаете постоянную тревогу или неуверенность в себе, а голос в голове призывает к свершению ужасающих поступков, обратитесь с молитвой к священномученику Киприану и мученице Иустине.

Икос 1

Ангельския силы удивишася, како от художества волшебнаго обратился еси, Богомудре Киприане, к познанию Божественному, покаянием обрел еси ангельское безстрастное житие. Мы же, обращению твоему дивящеся, вопием ти таковая:

  • Радуйся, обращением твоим Ангелов удививый;
  • Радуйся, лик святых возвеселивый.
  • Радуйся, мудрость свою показавый;
  • Радуйся, за Христа венец приявый.
  • Радуйся, яко тобою беси отгоняются;
  • Радуйся, яко тобою вся болезни исцеляются.
  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших!

Икос 10

Стена тверда и крепкая ограда буди нам, священномучениче Киприане, с теплою верою и любовию к тебе прибегающим, ограждаеши бо от враг видимых и невидимых, избавлени тобою, прославим тя тако:

  • Радуйся, духа злобы смирением поведивый;
  • Радуйся, огнем молитвы стрелы вражия попаливый.
  • Радуйся, от врагов видимых и невидимых стено и ограждение;
  • Радуйся, Православныя Церкве преславное украшение.
  • Радуйся, оставленных врачи предивное поможение;
  • Радуйся, прелюбимое скорбящим утешение и увеселение.
  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших!

Икос 12

Поюще твою верность по Бозе и дивная преславная чудеса, величаем и восхваляем тя, священномучениче Киприане, приял бо еси от Бога таковую благодать. Темже молим тя: егда в час смерти нашея демонская полчища обыдут души наши, яви нам заступление твое, да избавлении тобою, воззовем ти сице:

  • Радуйся, от находящих вражиих сил скорое защищение;
  • Радуйся, от всевозможных скорбей и печалей избавление.
  • Радуйся, Христа до конца возлюбивый;
  • Радуйся, душу свою за Него положивый.
  • Радуйся, в крови Агнчей омывыйся;
  • Радуйся, во дворех Господних вселивыйся.
  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших!

Икос 2

Разум несовершен имея к вышнему разумению, усердно трудился еси, святе Киприане, изучая демонския лжехитрости, но, познав слабость бесовскую, яко тии боятся Христа, обратился еси к познанию Бога истиннаго. Темже убо тя величаем:

  • Радуйся, хитрости демонския препобедивый;
  • Радуйся, прелесть служения его обличивый.
  • Радуйся, змия лукаваго посрамивый;
  • Радуйся, христиан прославивый.
  • Радуйся, мудрых мира сего мудрейший;
  • Радуйся, разумных разумнейший.
  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенннче о душах наших!

Икос 4

Услышав епископ, яко имаши, всемудре, намерение благое быти христианин, крести тя и постави чтеца во храме. Сего ради вопием ти:

  • Радуйся, духов злобы победивый;
  • Радуйся, чародейския книги попаливый
  • Радуйся, быти христианин возжелавый;
  • Радуйся, Святое Крещение приявый.
  • Радуйся, день и нощь с покаянием к Богу взывавый;
  • Радуйся, епископом наставленный и чтецом во храме поставленный.
  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших!

Икос 6

Возсия в сердце твоем свет Божественнаго совершенства, Богомудре Киприане, и достигл еси сана священника, послежде же и епископа. Молим тя, молитвами твоими просвети и наша сердца, тепле молящаяся тебе:

  • Радуйся, в сан епископа посвященный;
  • Радуйся, на высоту орла вознесенный.
  • Радуйся, граде, верху годы стояй;
  • Радуйся, светильниче, пред Богом горяй.
  • Радуйся, молитвенниче ко Христу неустанный;
  • Радуйся, учителю, Богом дарованный.
  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших!
Предлагаем ознакомиться  Весы и Весы — совместимость знаков зодиака.

Икос 8

Всем сердцем возвысивыйся к Богу, преславне, и всею душею Того возлюбивый, имел еси тщание и желание творити волю Его и, яко пастырь добрый, не отринул еси бедами отягощенных, но предстательствуеши в молитвах пред Богом, даруя нам исцеление и утешение. Сero ради, восхваляюще лювовь твою ко Господу, вопием ти сице:

  • Радуйся, всем сердцем Христа возлюбивый;
  • Радуйся, вся добродетели стяжавый.
  • Радуйся, недугующим и разслабленным вспоможение;
  • Радуйся, в скорбех и печалех утешение.
  • Радуйся, наветов и искушений, от мира, плоти и диавола находящих, прогонителю;
  • Радуйся, всех болезней душевных и телесных исцелителю.
  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших!

Как правильно молиться святому киприану?

Перед тем, как начать молиться Святому Киприану от сглаза и колдовства, необходимо сделать некоторые важные вещи.

  • Следует посетить церковь и поставить свечи возле иконы Святых Покровителей, Пресвятой Богородицы, Иисуса Христа и Пантелеймона Целителя.
  • До начала отчитки необходимо три дня соблюдать строгий пост.
    Необходимо полностью отказаться от мясных продуктов и алкогольных напитков, сигарет и сладостей.
  • Следует в подготовительные дни поддерживать себя в спокойном расположении духа.
  • Не следует ни на кого злиться и нужно постараться внутренне простить недругов, которые наслали порчу.
  • Можно начитывать молитву на воду и пить ее и давать человеку, на которого наслали порчу.

Как распознать сглаз или наведение порчи

Дурного глаза и магического воздействия страшатся все, даже те, кто причисляет себя к атеистам, а при малейшем жизненном испытании ищет помощи у знахарей и колдунов.

Так и моя родственница, сначала пыталась поправить семейный разлад обращением к чародеям, а потом по совету священника обратилась за помощью к Господу и его святым помощникам – священномученикам Киприану и Иустине.

С молитвой к православным мученикам обращаются для снятия порчи, защиты от сглаза и зловредных заговоров, козней демонов. Чем проявляются происки темных сил:

  • постоянно плохим самочувствием, беспочвенной усталостью, бессилием;
  • регулярными болезнями, с которыми не может справиться традиционная медицина;
  • внезапной потерей работы, денег, распадом семьи;
  • беспричинными приступами агрессии, неадекватностью поведения;
  • частыми депрессиями, конфликтами, ссорами, потерей интереса к жизни.

Даже появление пагубных привычек и череда неудач могут быть наведены на вас недоброжелателями. Поэтому при обнаружении этих признаков сразу начинайте творить молитву Киприану и Устинье, причем делать это допускается в любом месте.

Кондак 1

Избранный от диавольскаго служения на служение истинному Богу и к лику святых сопричтенный, священномучениче Киприане, моли Христа Бога избавитися нам от сетей лукаваго и победити мир, плоть и диавола, да зовем ти:

  • Радуйся, священномучениче Киприане, скорый помощниче и молитвенниче о душах наших!

Кондак 10

Спасти хотя души всех одержимых нечистыми духи, не престай взывати присно ко Господу, Киприане Богоглагольниче, тебе бо дадеся благодать молитися за ны, да помиловании и очищении, воспоем Богу: Аллилуиа!

Кондак 11

Пение непрестанное Пресвятей Троице паче иных принесл еси, священномучениче Киприане, Иже милости ради к падшим грешником благоволи недостойным достойным стати и сочислитися святому стаду. Мы же, благодаряще Бога за таковую милость Его к нам, грешным, зовем Ему: Аллилуиа!

Предлагаем ознакомиться  Пословицы и поговорки о смысле жизни человека. Пословицы о том, что жизнь - больная ценность! Пословицы о смысле жизни

Кондак 12

Благодать дана ти от Бога попирати силу вражию и всякое сатанинское нахождение, победил со еси враги твоя и мученическим подвигом запечатлел еси веру во Христа. Ныне же, предстоя Престолу Царя славы, молися, Киприане всеблаженне, да избавимся от пленения диавольскаго и воскликнем Богу: Аллилуиа!

Кондак 13

О пречудный и преславный угодниче Божий, священномучениче Киприане, скорый помощниче всем к тебе прибегающим, приими от нас, недостойных, хвалебное пение наше. Ей, молим тя, святителю, от многообразных недугов исцели, от враг видимых и невидимых заступи и вечнаго мучения избавитися нам Господа умоли, да с тобою воспеваем: Аллилуиа, Аллилуиа, Аллилуиа!

Кондак 13 глаголи трижды. И паки чтется 1-й икос и 1-й кондак.

Кондак 2

Видя Господь, како от лет малых отдан бысть Киприан нечестивыми родители на обучение демонскому служению, восхоте обратити его к Себе, да со Ангелы и всеми святыми воспевает: Аллилуиа!

Кондак 3

Сила Вышняго просвети ум твой, блаженне Киприане, егда, не успевше в чародействе против Иустины, беси рекоша тебе: мы боимся и трепещем силы Креста, имже отгоняет нас дева Иустина. Ты же отвещал еси: вы Креста боитеся, но Распятый на Кресте сильней Креста есть. Сего ради пришел еси в храм Господень пети со всеми верными: Аллилуиа!

Кондак 4

Буря помышлений одержа Киприана, како прияти ему крещение. Темже убо прежде, взяв своя чародейския книги, принесе их на средину града и тамо пожже, поя Богу: Аллилуиа!

Кондак 5

Боготканную одежду Святаго Крещения прияв, Киприане всехвальне, тепле молился еси Богу о прощении грехов, прежде совершенных, от всех христиан воспевая Богу: Аллилуиа!

Кондак 6

Образом Благочестия христианскаго подражая деве Иустине, священномучениче Киприане, воистину христианин совершен явился еси, отклонил бо еси нечестивое учение, крестився, и усты своими и чистым сердцем благодарственно воспевал еси Богу: Аллилуиа!

Кондак 7

Хотя Господь всем спастися, дарова нам сего молитвенника, заступника и целителя от духов злобы поднебесныя. Умением бо и словесы твоими, Богогласе, приводил еси многих к покаянию и исправлению греховныя жизни, научая всех пети Богу: Аллилуиа!

Кондак 8

Странное чудо является притекающим к тебе с верою, священномучениче Киприане, ибо данною тебе от Бога благодатию беси изгоняются мучащии человека, больнии же исцеляются, взывающии Богу: Аллилуиа!

Кондак 9

Все Ангельское воинство возвеселися, отче, видя тя, воина Царя Небеснаго, непоколебима и со дерзновением проповедующа Христа, егда веден был еси на мечное усечение вкупе с Иустиною. Ты же, болезнуя о ней, да не отречется от Христа, узревши тя усекнута, глагола ей: да усекнут прежде тя. И, преклонивше под меч главы своя, воспеша Богу: Аллилуиа!

Молитва от колдовства

«О святии священномучениче Киприане и мученице Иустина! Внемлите смиренному молению нашему.

Аще бо временное житие ваше мученически за Христа скончали есте, но духом от нас не отступаете есте, присно по заповедем Господним шествовати нас научающе и крест свой терпеливо нести нам пособствующе.

Се, дерзновение ко Христу Богу и Пречистей Его Матери стяжали есте. Темже и ныне будите молитвенницы и ходатаи о нас, недостойных (имена).

Будите нам заступницы крепции, да заступлением вашим сохраняеми невредимы от бесов, волхвов и от человек злых пребудем, славяще Святую Троицу: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.»

Предлагаем ознакомиться  Море с небольшими волнами

Мученическая кончина киприана и иустины и их почитание

Собрав все свои книги по колдовству, Киприан сжёг их посреди города. После этого пошел в церковь, где в то время служилась Литургия. Когда диакон произнес: «Оглашенные изыдите», Киприан отказался выходить, попросив совершить над ним таинство крещения. Удостоверившись в полном раскаянии бывшего волшебника, епископ крестил Киприана.

Киприан полностью поменял свою жизнь, а через год стал священником. Господь даровал ему власть изгонять бесов и исцелять больных. Многих язычников он обратил в истинную веру и крестил. Иустина же стала настоятельницей женской обители.

В правление императора Диоклетиана, противника и гонителя христианства, в 304 году на Киприана и Иустину донесли. Их схватили в Никомидии (современная Турция), предложили принести жертву языческим богам. После их отказа Киприан и Иустина были подвержены пыткам (бросали в кипящий котел с маслом) и в итоге приговорены к усекновению головы.

В 13 веке мощи святых Киприана и Иустины были перевезены на остров Кипр. Они были помещены в монастырь, позднее получивший имя священномученика Киприана. Здесь они до сих пор и пребывают.

День памяти священномученика Киприана и мученицы Иустины Православная Церковь установила 15 октября по новому стилю.

Почитание священномученика Киприана и мученицы Иустины на Руси началось не позднее 12 века, когда на славянский язык было переведено их житие.

Тандем единомышленников

Далее мужчина исповедовал христианскую веру. Позже его крестили. Славил он небо и делал много добра. Помогала ему в этом Иустина.

Недовольным остался только дьявол. Он подговорил язычников схватить христиан. Правоверных посадили в тюрьму. Там их бросили в котел. Кипела и дымилась вода, но святыми была провозглашена чистая молитва. Киприану и Иустине навредить не удалось. Тогда их решили поразить мечом.

С верой они шли на казнь. Когда их души были перенесены на небо, воин Феоктист, наблюдавший смерть невинных, упал к телу мужчины и назвал себя христианином. Его там же убили. Но он встретился с мучениками на небе. Шесть дней лежали их тела. Позже святых похитили и похоронили под Римом.

До сих пор все, кто обращается за помощью к ним, получают ее.

Чудеса по молитвам киприану и иустине

В 2005 году из кипрского монастыря в Москву были привезены мощи святых Киприана и Иустины. За время пребывания их в Зачатьевском монастыре зафиксированы случаи благодатной помощи.

22-летняя девушка Надежда исцелилась от беснования. Ее мать приводила больную в Зачатьевский монастырь ежедневно, пока в нем пребывали мощи святых мучеников. С ее слов, дочь болела с 13 лет. Посещали они разные святые места. Но только после усердной молитвы священномученика Киприану и мученице Иустине бес перестал мучить девушку.

После приложения к мощам священномученика Киприана и мученицы Иустины мужчина Н., перенесший операцию на горле и потерявший голос, на следующий день смог говорить.

Несколько слов в заключение

Благодаря православным молитвословиям и внесению в дом иконы святых мучеников моей родственнице удалось избавить мужа от пагубной страсти к разлучнице. Затем к чтению священных текстов подключился и сам пострадавший.

Ритуал избавил его не только от душевных мук приворота, но и от телесной немощи, нервного расстройства. Поэтому я поделилась с вами чудотворными псалмами, пусть они помогут вам, если вдруг случится беда.

Оцените статью
Гадание
Adblock detector